Uutiset – BoMentis Coaching House

Blogikirjoitukset avainsanalla: valmentava esimies

Uutiset

Valmentava esimies -kirjalle jatkoa – jo 3. painos!

BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Leni Grünbaumin kirjoittamasta Valmentava esimies -kirjasta tulee 3. painos. Alma Talentin painama kirja on julkaistu  jokaisen esimiehen käsikirja. 

Uutiset

Valmentava esimies – onnistumisia palvelevat positiot

Perjantaiaamuna 13. kesäkuuta juhlistettiin BoMentiksen valmentajien, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Leni Grünbaumin yhteistyön tuloksena syntynyttä kirjaa Valmentava esimies – onnistumista palvelevat positiot. Talentumin kustantama uutuuskirjaa tuli juhlistamaan koko joukko erilaisia vaikuttajia.

Uutiset

Valmentava esimies –kirja julki!

BoMentis Oy:n valmentajan Marjo-Riitta Ristikankaan ja Leni Grünbaumin kirja Valmentava esimies – onnistumisia palvelevat positiot, julkistettiin perjantaina 13.6. Talentumin kustantaman kirjan julkistustilaisuus pidettiin Ruoholahdessa, Talentumin tiloissa. Kirjan julkistamista oli tullut juhlistamaan suuri joukko esimiestyöstä kiinnostuneita ammattilaisia.

Uutiset

Pysäyttävä lukukokemus

BoMentis-valmentajien Marjo-Riitta Ristikankaan ja Leni Grünbaumin kirjan julkistustilaisuus pidettiin Talentumin tiloissa perjantaina 13.6. Tilaisuudessa oman puheenvuoronsa piti myös Fujitsun henkilöstöjohtaja Terhi Pietari. Hän oli saanut kirjan luettavakseen jo käsikirjoitusvaiheessa. Lukukokemus oli ollut Pietarille hyvin pysäyttävä.

Uutiset

Työkalupakki parempaan johtamiseen

Kirja alkaa tekstillä: ”Tämä teos on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä valmentavana esimiehenä...”. Tämä pitää paikkansa. Lukija saa kirjasta paljon siinä tapauksessa, jos hän hakee kehittämisen työkaluja arkeensa ja ymmärtää olevansa ihmisiään varten.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste