Tarinamme

Jätämme yritykseesi hyvät mielet

Yrityksemme nimi ei ole sattumaa. Nimi BoMentis pohjautuu latinan kielen sanoihin bona (hyvä, hyvyys) ja mentis (mielet). Haluamme jättää yritykseesi hyvät mielet, sillä se lisää vaikuttavuutta ja parantaa tulosta.

Uskomme ihmisten hyvyyteen. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on sekä halu että kyky kehittyä ja ylittää itsensä.

Tuomalla yritykseen hyvät mielet työyhteisöön syntyy arvostuksen kulttuuri, jonka ansiosta jokainen voi toteuttaa omaa potentiaaliaan.

Hyvät mielet syntyvät avoimesta ilmapiiristä, jossa kukoistavat kuuntelu, vuorovaikutus ja valmentava johtajuus.

Hyvät mielet auttavat ryhmiä puhaltamaan yhteen hiileen ja toimimaan paremmin yhdessä. Työelämä on auvoisempaa ja vaivattomampaa.

Tavoitteellinen toiminta tuottaa hyvät mielet. Kun kaikilla on yhteinen ja innostava suunta ja kun tavoitteet saavutetaan, sekä yksilöt että ryhmät voivat tuntea ylittäneensä itsensä. Se on palkitsevaa. Ja tuottavaa.

Hyvien mielten BoMentis

Toiminnan kivijalkana on usko ihmisten hyvyyteen ja kehittymishaluun. Hyvä mieli syntyy avoimesta ilmapiiristä, ryhmän toimivuudesta ja tavoitteellisesta toiminnasta. Kaikilla on yhteinen ja innostava suunta. Jokainen voi toteuttaa omaa potentiaaliaan arvostavassa työyhteisössä.

Perustettu vuonna 1999

BoMentiksen ovat perustaneet Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas vuonna 1999. BoMentis on ollut kehittämässä johtamista ja yhteistyötä Suomessa jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Toimintatapamme

Yksilöissä ja ryhmissä on huima määrä käyttämätöntä potentiaalia, joka odottaa hyödyntämistään. Yksilöllinen ainutlaatuisuus ja erilaiset vahvuudet pääsevät käyttöön, kun…

  • haastamme rohkeasti totuttuja toimintatapoja
  • käytämme erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä
  • yhdistämme valmennuksissa tekemiset vahvaan teoriapohjaan ja asioiden yhteiseen pohtimiseen, reflektointiin
  • kysymme, koska se vaikuttaa enemmän kuin valmiit vastaukset.
  • luomme valmennustilanteen, jossa tavoiteltavat muutokset saavat alkunsa ja tapahtuvat rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä.
  • tuotamme “hyviä mieliä”: Bonus + Mentis = hyvät mielet
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste