Uutiset – BoMentis Coaching House
Uutiset

Valmentava johtajuus -kirjasta 7. painos!

Ristikangas & Ristikangas kirjoittama Valmentava johtajuus -kirja on jälleen saamassa uuden painoksen. AlmaTalentin kustantamasta kirjasta painetaan seitsemäs painos.

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuus 16.8.2019

Tervetuloa Ristikangas, Ristikangas & Alatalo kirjoittaman Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan uutta ja raja-aidat ylittävää tietoa mentoroinnista.

Uutiset

Valmentava johtajuus -kirjasta 6. painos!

Ristikangas & Ristikangas kirjoittama Valmentava johtajuus -kirja on valmentavan otteen perusteos Suomessa. Valmentava johtajuus -kirjaa on julkaistu kaikkiaan yli 5000 kappaletta!

Uutiset

Marjut Alatalosta Professional Certified Coach

Executive Coach and Trainer Marjut Alatalo on läpäissyt kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n PCC-tason. Professional Certified Coach-tason coachilta vaaditaan syvää tuntemusta coachingin ydintaidoista sekä laaja kokemustaso.

Uutiset

BoMentiksen joululahjaraha Psykiatrian tutkimussäätiölle

Vuoden 2018 joululahjarahan kohde on Psykiatrian tutkimussäätiö. Säätiö tukee tutkimusta, joka edistää psyykkistä terveyttä, työkyvyn säilymistä ja mielenterveyden häiriöiden ymmärtämistä ja hoitoa. Tutkimustiedon tuottaminen on välttämätöntä, jotta ihmiset, yritykset ja yhteiskunta voivat vaikuttaa hyvinvointiinsa.

Uutiset

Lahjoitamme joululahjarahaa Suomen Aivosäätiölle

Lahjoitamme vuoden 2018 joululahjarahat Suomen Aivosäätiölle. Aivosäätiö myöntää apurahoja aivotutkimukseen.

Uutiset

Vuoden 2018 tukiraha meni Perinneleikit ry:lle

Perinneleikit ry on vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkiajatusta osana nykyajan lasten ja perheiden arkea – toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä!

Uutiset

Vuoden 2018 tukiraha Olarin yläkoulun ja lukion vappugaalan järjestämiseen

Vuoden 2018 tukiraha meni Olarin yläkoulun ja lukion opiskelijoiden vappugaalan järjestämiseen.

Uutiset

Turvataan lasten turvallinen koulutie!

BoMentis haluaa olla mukana tukemassa lähialueen lasten liikkumista ja leikkimistä. Olethan sinäkin, koska juuri Sinä voit vaikuttaa! Turvallinen koulutie on lapsen oikeus. Turvallinen koulutie on myös laissa taattu lapsen oikeus. Lapset ovat luovia ja rakastavat leikkejä, joten ollaan me aikuisina turvallisia ja huolehditaan pienokaisistamme.

Uutiset

Valmentava esimies -kirjalle jatkoa – jo 3. painos!

BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Leni Grünbaumin kirjoittamasta Valmentava esimies -kirjasta tulee 3. painos. Alma Talentin painama kirja on julkaistu  jokaisen esimiehen käsikirja. 

Uutiset

Ystävyyttä koko vuoden

Kaveriporukkaani kuuluu henkilöitä, joiden kanssa olen kokenut vaikka mitä lukiosta saakka, eli kohta 20 vuotta. Olemme nyt siinä iässä, että ystäväpiiriin on ilmestynyt entistä enemmän perheellisiä ja sen sekä töiden myötä myös yhteiset tapaamiset ovat vähentyneet samaan tahtiin.

Uutiset

Valmentava johtajuus-kirjasta 5. painos!

Supersuositusta valmentavan johtajuuden perusteoksesta Valmentava johtajuus tulee jo 5. painos. Alma Talentin kustantama kirja on alun perin julkaistu vuonna 2010. Kirjan kirjoittajat ovat BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas ja Executive Coach Vesa Ristikangas.

Uutiset

BoMentiksen toimitusjohtajasta Professional Certified Coach

BoMentiksen toimitusjohtaja Marjo-Riitta Ristikangas on läpäissyt kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n PCC-tason. Professional Certified Coach-tason coachilta vaaditaan syvää tuntemusta coachingin ydintaidoista sekä laaja kokemustaso. Tällä hetkellä Suomessa on yhteensä vain 48 Professional Certified Coachia.  

Uutiset

Vesa Ristikankaasta Suomen ensimmäinen ICF-assessori

BoMentis, Coaching Housen Executive Coach ja yhtiökumppani Vesa Ristikangas valittiin vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena International Coaching eli ICF:n PCC-tason coach-kandidaattien assessorikoulutukseen. Ristikangas läpäisi koulutuksen 2017 ja on nyt uunituore PCC-assessori.

Uutiset

Joulu on lapsien juhla – Pelastakaa lapset

Vuoden 2017 joululahjaraha meni Pelastakaa lapset ry:lle. Valitsimme tukikohteeksemme Pelastakaa lapset, koska lasten hyvinvointi heijastuu suoraan yhteiskuntamme hyvinvointiin. 

Uutiset

Joululahja WWF Suomelle

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme upeasta vuodesta 2017. Haluamme jakaa iloamme WWF Suomelle lahjoittamalla heille joulurahaa.

Uutiset

Vuoden 2017 tukiraha Roosa nauhalle

Roosa nauha -keräyksellä edistetään syöpätutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.

Uutiset

Inspiroivaa Onninpäivää!

BoMentis-joukkue toivottaa kaikille ja erityisesti asiantuntijoille, esimiehille, johtajille ja kaikille asiakkaille sekä Suomea innokkaasti kehittäville inspiroivaa Onninpäivää!

Uutiset

Ystävillä on merkitystä

Kollegani Victoria keskusteli kanssani ystävänpäivästä. Kun aloin miettimään kysymystä: ”Mitä merkitystä ystävänpäivällä ja ystävillä on minulle?” tuli minulle mieleen viisi asiaa, jotka haluan jakaa tänään teidän kanssanne ystävänpäivän kunniaksi.

Uutiset

Vuoden 2016 tukiraha Sairaalaklovnit ry:lle

Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaala-arkipäivää.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste